Dotekomanie.cz

HTC 8X a uniklé specifikace

HTC se v poslední době moc nedaří, co se týče finančních výsledků. Proto potřebuje zaujmout zákazníky novou nabídkou smartphonů. Nehodlá se zaměřovat pouze na Android, ale v hledáčku má také nový systém Windows Phone 8. Ten by se měl objevit u modelu HTC 8X, o kterém se doposud pouze spekulovalo, ale nyní známe bližší specifikace.

K představení této novinky zřejmě dojde 19. září. Právě na toto datum HTC již rozeslalo pozvánky a asi hodlá tato společnost představit celé nové portfolio mobilů. 8X do výbavy dostane dvoujádrový procesor s taktem 1.2 GHz společně s 1 GB RAM. Vnitřní paměť by měla dosahovat na 16 GB, ale bohužel se zatím neví, jestli bude podporovat SD karty.

Displej bude mít úhlopříčku 4.3 palce s doposud blíže nespecifikovaným rozlišením. Zadní kamera by měla mít standardní hodnotu 8 MPx s možností natáčet videa v 1080p. Novinka bude také disponovat technologií NFC a jako bonus se objeví Beats Audio.

Podaří se s tímto mobilem zaujmout? To nevíme. Rozhodně by se HTC hodil nějaký smartphone s dobrou výbavou za přijatelnou cenu.

Zdroj: technobuffalo.com

Exit mobile version