Dotekomanie.cz

Google Drive: Nová aktualizace pro zařízení s Android a iOS

Oblíbenost on-line datových úložišť den ode dne rapidně roste a také čím dál více lidí chce mít své dokumenty neustále po ruce. Jedním z nejznámějších úložišť je bezesporu Drive od Googlu, kde můžete vytvářet, sdílet a uchovávat dokumenty, a to i přes webové rozhraní. Google Drive se dočkal nové aktualizace jak pro Android, tak i pro iOS a nebude rozhodně od věci vám představit jeho hlavní novinky.

Aktualizace pro Android

Aktualizace aplikace Google Drive dorazila do zařízení s operačním systémem Android právě dnes.
Mezi hlavní novinky můžeme zařadit tyto vlastnosti:

Aktualizace pro iOS

Zmíněné možnosti pro zařízení s Androidem nabízí také aktualizace pro iOS. Můžete vytvářet nebo upravovat existující textové dokumenty, stejně jako na klasickém počítači. Dále si můžete spustit své prezentace včetně hlasových poznámek, přibyla podpora plného zobrazení, dále možnost přesouvat se mezi snímky, vytvářet nové složky, přesouvat soubory do složek a nahrávat své fotky či videa z vašeho zařízení.

Do budoucna Google navíc plánuje u mobilní aplikace Drive podporu nativní editace a práci v reálném čase při upravě tabulek. Proto zůstaňte připraveni na další novinky. Jestliže o této aplikaci chcete získat více informací, sledujte webové stránky věnované přímo této aplikaci, a poté případně stahujte v Google Play nebo App Storu.

Zdroj: GoogleDocs.BlogSpot.cz

Exit mobile version