Dotekomanie.cz

Samsung Store v Sydney – druhý svého druhu

Samsung oznámil v květnu letošního roku otevření svého prvního značkového obchodu ve Vancouver v Kanadě a svého otevření se dočkal po dvou měsících v polovině července. Včera Samsung Electronics Australia potvrdil serveru Ausdroid.net, že brzy otevře svůj druhý značkový obchod v Sydney.

Velice zajímavé na tom je, že tento obchod se nachází asi 150 metrů od Apple Store, který tu je již několik let a zažil na sebe „útoky“ ze strany Samsungu v podobě „Pop up Store“. Ten byl po několik týdnů v těsném sousedství v době uvedení nových produktů Apple anebo úmrtí Steva Jobse. Dokonce se Apple Store stal terčem kanadské společnosti RIM a jeho kampaně „Wake up“.

Nikde není zmíněna rozloha tohoto obchodu, ale podle našeho hrubého odhadu to bude někde mezi 100-150 metry čtverečními. Prostory nového obchodu jsou z venčí polepeny neprůhlednou reklamní fólií, z tohoto důvodu nedokáže odhadnout čas do otevření. Ve Vancouver otevřeli obchod dva měsíce po oznámení, ale obchody v centru Sydney žijí vánoční nákupní horečkou od začátku září. Z toho se dá předpokládat, že Samsung si trochu pospíší a otevře svůj druhý značkový obchod během 4-6 týdnů, aby stihl rychle oslovit své potenciální zákazníky. Vývoj kolem nového značkového obchodu budeme nadále sledovat a při jakékoliv změně vás budeme ihned informovat.

Zdroj: ausdroid.net

Foto a redaktor: Petr Starý http://gplus.to/petrstary

Exit mobile version