Dotekomanie.cz

Samsung chystá Jelly Bean pro 4 zařízení

Nejnovější verze Androidu 4.1 s kódovým označením Jelly Bean je momentálně dostupná jen v několika zařízeních, jejich seznam se ale brzy určitě rozšíří.

Před několika dny se na serveru SamMobile objevila informace, že Jelly Bean bude dostupný pro nejnovější zařízení Samsungu. Bude se jednat o Samsung Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy Note a ještě nepředstavený Galaxy Note II. Veškeré informace nejsou oficiálně potvrzeny, ovšem jsou přímo od zdroje.

Update pro Samsung Galaxy S III je již dokončen a nyní už běží na vybraných zařízeních. Zveřejnění zatím brání Google, který musí update schválit. Majitelé se dočkají nejdříve během Q3, nejpozději začátkem října 2012. Práce na ROM stále probíhají u modelu Samsung Galaxy S II. Veškeré testy zatím dopadají dobře a uvolnění se očekává v posledním kvartálu tohoto roku, obdobně je tomu také u zařízení Samsung Galaxy Note. Nástupce Note, který se bude pravděpodobně jmenovat Samsung Galaxy Note II, bude zatím běžet na Androidu 4.0. Update samozřejmě dostane co nejdříve, a to počátkem Q4 tohoto roku. Ohledně tabletů nejsou dostupné zatím žádné informace.

Samsung Galaxy S II –  říjen-prosinec 2012
Samsung Galaxy S III – září-říjen 2012
Samsung Galaxy Note – říjen-prosinec 2012
Samsung Galaxy Note II – říjen-listopad 2012

Exit mobile version