Dotekomanie.cz

IFA 2012: Samsung Galaxy Note II

Samsung chystá svou konferenci až za pár hodin, ovšem jeho nejžvavější novinku Samsung Galaxy Note II se mu nepodařilo uhlídat do poslechích chvil. Máme pro vás exkluzivní fotografie a také specifikace tohoto nového tabletofonu.

Nejnovější tabletofon se bude prodávat ve dvou základních barevných provedeních. V bílé (Marble White) a šedé (Titanium Grey). Sepifikace jsou následující:

Ohledně ceny nejsou momentálně dostupné žádné informace, do prodeje v Evropě by se toto zařízení mělo dostat v říjnu 2012.
K telefonu bude dodáván také stylus S-Pen, který se dočkal mnoha vylepšení. Je delší a tenčí. Samsung potom slibuje lepší ergonomiku, přičemž nebudete ošizeni o vylepšení, která byla dostupná na původním Galaxy Notu. Samsung také přichází s novou funkcí „Quick Command“, která se vyvolá přejetím stylusu ze spodní části obrazovky nahoru. Pokud se tak stane, ukáže se obrazovka, která Vám nabídne možnost poslat někomu e-mail, SMS nebo jednoduše vyhledávat informace na internetu. Mezi další novinku bude patřit možnost pořídit si klidně i několikaminutový záznam obrazovky, což je určitě užitečná funkce.
Exit mobile version