Dotekomanie.cz

HTC tablet–první snímky

V červenci jsme vás informovali o tom, že HTC zřejmě chystá svůj druhý pokus o tablet. Prozatím ve svém portfoliu má pouze jeden, který nijak zvlášť neuspěl a spíše zapadl do propadliště dějin. V tomto odvětví si tato tchajvanská firma nechala doslova ujet vlak. Nyní se ale na Twitteru objevily fotografie nepojmenovaného tabletu. Že by druhý pokus byl na spadnutí?

HTC má velmi těžkou pozici, a to hlavně v cenové hladině. Mnozí výrobci dnes nabízí poměrně dobré tablety s příjemným poměrem cena/výkon/zpracování. Tudíž novinka, u které ještě neznáme název, by měla přímo ohromit. Bohužel máme pouze fotografie, ze kterých nelze vyčíst, jaký hardware bude tento tablet obsahovat.

Můžeme odhadnout, že tablet by mohl mít Tegru 3, se kterou má HTC dobré zkušenosti ze segmentu smartphonů. Nebo by se mohl objevit s procesorem Snapdragon S4 Pro APQ8064, který jsme mohli vidět u ukázkového tabletu od Qualcommu. Budeme si muset počkat na oficiální uvedení, ale některé zprávy naznačují, že by HTC mohlo představit tento neznámý tablet již na veletrhu IFA v Berlíně.

Zdroj: androidandme.com

Exit mobile version