Dotekomanie.cz

Asus Infinity: známe českou cenu

Asus se proslavil úspěšnou řadou tabletů, které obsahují v názvu slovíčko Transformer. Není třeba vysvětlovat, že tyto tablety jsou rozšířeny o dockovací klávesnici, která jim přidává navíc touchpad, baterii, USB port anebo čtečku paměťových karet. Nejvyšším modelem je v současnosti Asus Transformer Pad Infinity a v ČR se začne co nevidět prodávat Wi-Fi verze TF700T. V tuto chvíli startují předobjednávky s velmi příjemnou cenou.

Pokud jste si mysleli, že Infinity s FullHD displejem a klávesnicí bude stát přes 20 000 Kč, tak jste se spletli. Český e-shop Asus.as odstartoval předobjenávky s cenou 17 937 Kč (včetně DPH) a součástí je samozřejmě i dockovací klávesnice. Konkrétně se jedná o dva modely, které se liší pouze barvou a mají stejně veliké interní úložiště – 64 GB.

Oficiální start prodeje začne 10. 8. 2012, a tak se může jednat o dosti silného konkurenta. Pokud se podíváme k jablečné společnosti, tak iPad nové generace s Wi-Fi a 64 GB interním úložištěm seženete za 16 890 Kč. Je tedy Infinity dostatečný rival na trhu s TOP tablety?

Exit mobile version