Dotekomanie.cz

Zachrání RIM chystaný Curve 9310?

Verizon, mobilní operátor ze zámoří, ve spolupráci se společností RIM představí v nejbližší době nový komunikátor BlackBerry Curve 9310. Může ještě takové průměrné zařízení v tak špatné době, se kterou se společnost RIM potýká, zachránit firmu a její rozpočet? Nenechte se vyvést z míry a sledujte bližší informace.

Zatímco celý trh netrpělivě očekává příchod nové platformy pod označením BB10, firma RIM ještě stihne vypustit na trh nový Curve 9310, jehož hlavním lákadlem by měla být především cena. Nejvýhodněji bude pochopitelně k sehnání u společnosti Verizon za pouhých 50 dolarů (1 035 Kč) při podpisu smlouvy na dva roky.

Kromě ceny nabídne i mnoho sociálních funkcí, které mají být u tohoto modelu silnou stránkou. Kromě typického Facebooku a Twitteru objevíte mezi aplikacemi i nové Social Feeds, umožňující uživatelům posílat jeden status na všechny vybrané sociální sítě, vést své RSS a sloučit všechny své přátele do jednoho velkého chatu.

Dále obsahuje 2,44palcový displej s rozlišením 320 x 240 pixelů, stejně tenké provedení krytu jako u Curve 9320, Blackberry OS 7.1, 3,2megapixelový fotoaparát a rozšiřující slot pro paměťové karty typu microSD.

Curve 9310 bude prvně možné objednat pouze prostřednictvím online obchodu Verizonu, a to 12. července. Ostatní zájemci se dočkají v několika dalších týdnech.

Exit mobile version