Dotekomanie.cz

Nový LG telefon s tím nejlepším co LG dokáže nabídnout

LG je už nějakou dobu považováno za druhořadého androidího výrobce, kterému se sice podařilo prodat více než 3 miliony LTE smartphonů, nízký profit a průměrné prodeje však naznačují, že se firma více a více propadá, a tak jí nezbývá než pořádně zabrat a přijít s plánem, který jí pomůže prorazit na velmi konkurenčně náročném trhu.

Do čela vývojového týmu se tentokrát postaví předseda LG Electronics Koo Bon-moo, jenž už v minulosti kritizoval tendenci využívat málo vlastních kvalitních součástek a místo toho je prodávat ostatním výrobcům. Jeho plánem je právě tohle změnit a postarat se, aby se novému smartphonu dostalo těch nejlepších součástek, jaké LG dokáže vyrobit.

Tento momentálně ještě neznámý telefon má být podstatně zlepšeným LG Optimus 4X a má obsahovat velmi zajímavý hardware. Podle všechno ho bude pohánět výkonný čtyř-jádrový procesor, o požitek z fotografování se bude starat fotoaparát s více než 10megapixelovým rozlišením a LG jej chce představit v září tohoto roku. Více informací o tomto modelu momentálně není k dispozici.

Co myslíte, pozvedne nový model LG ze zapomenutého hráče na firmu znovu konkurující ostatním výrobcům, jako je Samsung nebo HTC?

Zdroj: Android Authority

Zdroj:

Exit mobile version