Dotekomanie.cz

Nexus 7: odhalena nová funkce a ninjové znovu rozbalují

Nexus 7 se stal vládcem sedmipalcového segmentu tabletů, a to ještě ani neprodává. V některých zemích je možné jej předobjednat, u nás budete zatím oficiálního prodejce hledat marně. Už nyní vám ale můžeme prozradit, že i do ČR se chystá – prozatím je stanoveno datum na září.

Zajímavé je, že se u „sedmičky“ povedlo objevit nový senzor, který dává tušit skryté funkce. Výše vyobrazené kryty se objevily na internetu již před týdnem a většina z nás je brala jako běžný doplněk, Google je bude prodávat na Play Store. Nyní se ale na Nexusu 7 podařilo objevit magnetický sensor, který umí probudit zařízení. Na demostraci této funkce se můžete podívat na videu. Je pravděpodobné, že obě záležitosti spolu souvisí a kryty budou fungovat podobně, jako Smart Cover na iPadu – po otevření se aktivuje displej.

Zdroj: androidpolice.com

Stylový unboxing

Již jsme se vás ptali v anketách, jestli máte rádi “unboxing” videa (rozbalení). Výsledek je ten, že jste se téměř rovnoměrně rozdělili na dvě části. Ale co tak netradiční unboxing v podání dvojice Patrick Boivin a Google. Nic vám to neříká? Mělo by. Patrick Boivin má za sebou asi ty nejlepší unboxing videa, ve kterých vždy představil zařízení Nexus ve velkém stylu. Než se podíváme na nejnovější video, můžeme si připomenout historii.

Nexus One

Nexus S


Obrázek je odkaz na daný unboxing.

Galaxy Nexus


Obrázek je odkaz na daný unboxing.

A nyní se již podívejte na nový počin z této dílny. Stylový “unboxing” tabletu Nexus 7.

Exit mobile version