Dotekomanie.cz

Huawei ukázal nový MediaPad 7 Lite!

Společnost Huawei oficiálně představila nový přírůstek mezi tablety a jedná se o model s označením MediaPad 7 Lite. Bližší podrobnosti o této novince nejsou doposud známy, ale nějaké střípky již vyplouvají na povrch. Pro začátek můžeme alespoň říci, na jaké verzi Androidu poběží a jeho další základní specifikace.

Tablet dostane prozatím Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich, ale je jen otázka času, zda nabídne i aktualizaci na nejnovější Android 4.1 Jelly Bean. Displej o velikosti 7 palců nabídne rozlišení 1280 x 800 a záda tohoto zařízení budou celá z kovu. Svým uživatelům také nabídne Wi-Fi připojení, Full HD video, volání pomocí 3G sítě včetně možnosti zasílání SMS a MMS zpráv a zadní fotoaparát, o kterém ještě nejsou známy přesné údaje.

Jelikož původní MediaPad 7 měl dvoujádrový procesor, tentokrát se počítá spíše jen s jedním jádrem. Čínská společnost zapomněla uvést jeho datum vydání, cenu a také na jakých trzích bude dostupný. U ceny lze očekávat rozpětí 100-200 dolarů, což nezní vůbec špatně. Takový čínský Nexus 7 s kovovými zády z iPadu? Proč ne!

Další informace budou pravděpodobně vypuštěny v nejbližších dnech, a to na oficiálních webových stránkách.

Zdroj: Intomobile.com, Talkandroid.com

Exit mobile version