Dotekomanie.cz

Usmažte si iPad aneb vše ve jménu ničení [video, foto]

Každý rok očekáváme, že výrobci představí nejnovější smartphony a tablety, které někdy berou dech. Vývoj se urychluje a nyní si můžeme například koupit mobilní zařízení, které má čtyři jádra (někdy i víc). Pokud chcete lepší obraz, zakoupíte si iPad 3, který disponuje extrémním rozlišením. Bohužel se tu najde řada lidí, kteří si daný tablet nebo smartphone nekoupí pro používání, ale pro zničení.

S těžkým srdcem někdy sledujeme, jak se v prvních dnech prodeje objevují videa, kde se provádí test pádem. Cílem je zjiszit, zda mobilní zařízení vydrží pád z určité výšky a jak moc se poškodí. Pak je tu další typ lidí, kteří ničí drahé hračky jen s cílem pobavit se. Doposud jsme mohli vidět videa, kde třeba na iPad míří velmi výkonné lasery.

Pak tu existuje například Youtube kanál Blendtec, který znáte spíše pod větou Will It Blend? Zde jde hlavně o rozmixování čehokoliv na prach. Podobně jako v tomto videu.

Tyto činnosti jsou zřejmě již nudné a lidi je moc dobře znají. Proto se objevuje další možnost, jak zničit jakéhokoliv zařízení. Představujeme vám novou zábavu lidí, kterou je vaření se smartphony a tablety. Bohužel neslouží jako kuchařky, ale spíše jako hlavní ingredience různých receptů. Samozřejmě se výsledek nedá jíst a jediný cíl je opět zábava.

Jaké to je, dívat se na celkem drahá mobilní zařízená, která jsou takto nadobro znehodnocena? Není to trochu škoda? Možná se v tomto případě jedná spíše o umění, ale i tak by bylo lepší, kdyby je někdo používal smysluplněji. Máme tu také video, kde se iPad rovnou griluje.

Jedná se ještě o přiměřenou zábavu, nebo jde jen o rozmar moderní doby? Rozhodně by bylo lepší, kdyby je někomu věnovali. I u nás se těžce díváme na takovéto ničení. Co vy? Myslíte si, že se jedná o zábavu nebo to již přehánějí?

Zdroj: designboom.com

Exit mobile version