Dotekomanie.cz

REVOLUCIJA: už i v Chorvatsku neomezeně za 500 Kč

Začalo to nevinným nástupem nováčka Free do vod francouzských telekomunikací a dnes je to téměř panevropský fenomén. Neomezené volání a SMS za méně než 1000 Kč se stává hitem. Po Francii, Polsku, Německu a Slovensku přichází nabídka v tomto duchu i do Chorvatska. Na svědomí ji má TELE2.

Nový tarif se jmenuje Revolucija a sám operátor od něj očekává, že rozvíří poklidnou hladinu chorvatského trhu. Cena tohoto tarifu je 150 kun, což je v přepočtu něco okolo 500 Kč. Za tuto částku dostanete neomezené volání a SMS plus 500 MB dat k tomu. Po překročení vám operátor nezpomalí internet, jak je tomu zvykem v České Republice, ale bude si účtovat 0,25 kun (0,85 Kč) resp. od 1.9.2012 5 kun (17 Kč) za 1 MB nad limit. Tarifikace je 60+60, ovšem v případě neomezeného volání na tom asi moc nezáleží. Tarif lze aktivovat do 15.6.2012.

Zdroj: tele2.hr/revolucija


Komentář – Přemysl Vaculík

Zřejmě se vám tyto informace neposlouchají dobře a my s vámi souhlasíme. Ve světě se rozšiřuje přímo revoluce v mobilních tarifech a u nás řešíme, kde se udělala chyba ve výpočtu cen za volání. Všichni se ohánějí tím, že na tom nejsme až tak špatně, ale pravda je někde jinde.

Podařilo se mi zjistit, že při jedné konferenci zahnali novináři jednoho zaměstnance do kouta a ten z vypětí sil pronesl něco ve smyslu, že u nás jsou ceny tak vysoké, kolik jsou ochotni zákazníci platit. Co chcete od nového 4. operátora? Co očekáváte? Tedy pokud u nás vůbec bude.

Exit mobile version