Dotekomanie.cz

Jelly Bean na Galaxy Nexus [video]

Google na své vývojářské konferenci Google I/O 2012 představil novou verzi operačního systému Android s názvem Jelly Bean. Kromě představení nové verze veřejnosti také účastníkům konference rozdal zařízení, která Jelly Bean mají předinstalovaný. Jedním z nich je Galaxy Nexus. Právě z něj se v podstatě okamžitě podařilo získat nejnovější verzi oblíbeného systému, takže ji nyní může otestovat velká část majitelů referenčního telefonu Galaxy Nexus.

Jeden z těch, kteří se pustili do flashování, je náš čtenář Tomáš Sánik. Ten si nenechal pocity z novinky pro sebe, ale podělil se o ně s námi v podařeném videu. Představuje zde všechny hlavní změny a vylepšení, které se v Jelly Bean objevují. Zdůrazňuje ještě plynulejší chod systému a rychlejší odezvy, vylepšený fotoaparát, lepší práci s widgety. Ukáže vám i jak funguje Google Now a nová (mluvící) verze Google Search.

Představení nové verze systému jsme sledovali a průběžně jej přepisovali do článku, který naleznete pod názvem Android 4.1 Jelly Bean.

Exit mobile version