Dotekomanie.cz

Android Jelly Bean dává o sobě znát

Již dlouho spekulujeme o další verzi mobilního operačního systému Android. V současné chvíli se rozšiřuje celkem zásadní Ice Cream Sandwich a jak se zdá, tak se na nás tento rok povalí Android s kódovým označením Jelly Bean. Ten byl více méně potvrzen na MWC 2012 v Barceloně. Nyní se prořekl Google přímo na svém webu a také ukázal, že nová aktualizace nezíská číslo 5.0.


Náhodná podobnost barev se žvýkacími bonbóny? Nová podoba developer.android.com

Google prodává ve vybraných zemích svůj smartphone Nexus skrze Google Play Store, kde byla odhalena zajímavá informace, která se šíří rychlostí blesku po celém internetu. U tohoto mobilu bylo v jednu chvíli napsané, že jako první získá aktualizaci na Android 4.1 Jelly Bean. Samozřejmě Nexus vždy získá jako první aktualizaci, ale zde je důležité, že se potvrdilo číslo další verze.

Samozřejmě na to Google zareagoval a okamžitě danou informaci stáhl, ale sejmutá obrazovka se šíří dál. Nyní si jen musíme počkat na akci Google I/O, kde by tato nejnovější verze měla být představena. Na Play Store můžete také najít oficiální aplikaci k této události a být tak v obraze.

I my budeme sledovat všechny novinky a budeme se snažit vám přinést ty nejčerstvější informace. Potvrdí se několik zařízení s označením Nexus? Bude představen Android Jelly Bean? To se dozvíme již zanedlouho.

Zdroj: technobuffalo.com

Exit mobile version