Dotekomanie.cz

Začátek prodeje HTC One S se sluchátky Beats zdarma

HTC připravilo na zítřejší den (pátek 1. 6.) svojí další promo akci. Již tradičně se týká uvedení nového telefonu na trh. Tentokrát jde o očekávaný model HTC One S, který je posledním z trojice nových zařízení řady One, která byla představena na konferenci v Barceloně. První zákazníci k němu dostanou Sluchátka Beats zdarma.

Zatímco během předchozích akcí dostalo prvních 100 zákazníků značkového obchodu HTC v Praze telefon za poloviční cenu, tentokrát je akce trochu odlišná. K novému telefonu HTC One S si totiž prvních 50 zájemců zdarma odnese i sluchátka Beats Solo v hodnotě 4500 korun. Zaplatí však plnou cenu, která v tuto chvíli činí 13 499 korun.

Pokud se do první padesátky nevejdete, a přesto si zítra nový One S koupíte, dostanete od HTC poukaz s kredity do služby StickyGram.com. Ta umožňuje nechat si skrze sociální síť Instagram zaslat devět různých magnetek s vlastními fotkami. Zároveň budou všichni zákazníci zařazeni do soutěže o zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 50 000 korun. Podmínkou výhry je pořídit alespoň jednu soutěžní fotku právě telefonem One S a zaslat ji do HTC. Porota pak vybere vítěze, který cenu obdrží.

V případě, že se chcete akce zúčastnit, zbývá jen dodat, že značková prodejna HTC se nachází v Praze v ulici Na Poříčí a její “brány” se otevírají ráno v 9:00. Zde najdete oficiální událost k zítřejší akci na Facebooku.


Exit mobile version