Dotekomanie.cz

Šéf HTC ponese olympijskou pochodeň

Dlouhá pouť s olympijskou pochodní začala a euforie z této velkolepé akce zasáhla i mobilní průmysl. Peter Chou, CEO HTC, se stal jedním ze “světlonošů”. Nebude to ale jediná mobilní stopa mezi pěti kruhy.

Peter Chou ponese zlatou pochodeň s ohněm tři týdny před zahájením olympijských her a připojí se tak k dlouhému seznamu všech běžců z nejrůznějších koutů světa, kteří ponesou olympijský oheň přes Řecko a následně skrze celou Velkou Británii. Chou byl “vyznamenán” za přínos mobilnímu průmyslu, což svědčí o významu společnosti HTC pro Taiwan.

Místo telefonu bude Peter Chou v ruce nést zlatou olympijskou pochodeň

Na první pohled výborná reklama pro HTC a ještě navíc zadarmo, že? Jméno Peter Chou se zřejmě objeví v mnohých mediích, a to přinese HTC žádanou publicitu. Je tu ale háček. Samsung, jeden z hlavních konkurentů, tento trumf přebíjí ještě větším esem. Tato společnost je totiž jedním z generálních partnerů celého sportovního svátku, a tak můžeme očekávat, že hlavně na vlajkovou loď Galaxy S III narazíme v Londýně na každém rohu.


Oficiální prohlášení CEO HTC, Peter Chou:

„I’m honored to be named as one of the torchbearers of the London 2012 Olympic Games. I hope I can shine on behalf of Taiwan. While carrying the flame in the relay, every step I take will represent my deepest support for Taiwan’s athletes attending the London 2012 Olympic Games.“

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version