Dotekomanie.cz

Google Currents pro všechny, i pro ČR

Google Currents (česky Aktuality Google) je aplikace pro mobilní telefony se systémem Android a v našich končinách není příliš známá. Nyní si tuto aplikaci můžete naistalovat i u nás a vyzkoušet si tak jiný způsob čtení zpráv, magazínů anebo oblíbených webů.

Ale není to jen o předurčeném obsahu, můžete si jej také přizpůsobit k obrazu svému. Máte například možnost přidávat zdroje pomocí RSS. V aplikaci funguje vyhledávání zdrojů, a tak je možnost uzpůsobení velmi jednoduchá. Celá aplikace je poměrně netradiční a vybočuje mimo ostatní z dílny Googlu. Celé prostředí působí svižným a čistým dojmem.

Aktuality Google jsou kompletně v české lokalizaci a umožňují i překlad článků, takže si odteď můžete pročítat oblíbené zdroje v českém jazyce. Ačkoliv je aplikace celkově velmi vydařená, některé zdroje skrze RSS nabídnou pouze část článku, zatímco jiné nabízí k přečtení celý článek. I tak si ale můžete přečíst kompletní článek ve strohém webovém provedení nebo v plnohodnotném webovém prohlížeči. Aplikaci můžete stahovat z Google Play Obchodu. Také Vám nabízíme k prohlédnutí screenshoty z této aplikace.

Exit mobile version