Dotekomanie.cz

Apple se chystá na nový iPhone

Svět již má za sebou představení nového iPadu (3. generace), kterému se také věnujeme. Nyní je na řadě nový iPhone, který zřejmě již nebude mít označení iPhone 5, jak by se dalo očekávat. Apple asi zvolí jednoduchý název, tak jako u iPadu 3. generace. Prozatím se nikde neobjevují potvrzené informace a ani nejsou k vidění součástky nejnovějšího iPhonu, tak jako tomu bylo v minulosti. Ovšem již existují vodítka, která nám říkají, že Apple rozběhl veškeré přípravy pro uvedení nové generace iPhonu.

Tim Cook, Apple CEO, si našel chvíli času pro návštěvu továrny Foxconn, která se nachází v Zhengzhou. Zřejmě ho tam zavedla pouze zvědavost, ale mnozí se domnívají, že se chtěl podívat na přípravy výroby nového iPhonu. Je nesporné, že v Applu a u jeho dodavatelů nyní běží přípravy na plné obrátky. Dokonce se Foxconn chystá přijmout neuvěřitelných 20 000 nových zaměstnanců.

Podle nejnovějšího iPadu můžeme odhadovat, že iPhone se dočká LTE technologie. Velkou neznámou je samotný displej, zřejmě již nebude mít  úhlopříčku 3.5 palce. Nyní se spekuluje o velikostech 4 nebo 4.65 palce a bude se jednat opět o Retina displej.


iPhone 5 Concept by ADR Studio

Další spekulace jsou poněkud méně důvěryhodné, ale i přes to stojí za zmínku. Nový iPhone by se mohl dočkat čtyřjádrového procesoru A6, 1 GB RAM, kamery s 8MPx nebo dokonce NFC technologie. Další neznámou je samotný design novinky. Zachová nový iPhone věrnost předešlým verzím iPhone 4 a 4S, nebo Apple přijde s něčím novým?

Zdroj: engadget.com, ibtimes.com

Exit mobile version