Dotekomanie.cz

Nokia Lumia 910 zachycena pro Evropu

Finská společnost Nokia se snaží uspět na mobilním trhu se svými smartphony se systémem Windows Phone 7. Prozatím představila pro Evropu dva mobily, Lumia 800 a Lumia 710. Verze Lumia 900 byla ohlášena pro USA a jak se zdá, tak se chystá tato největší Lumie i pro Evropu. Ponese označení Nokia Lumia 910.

Holandský prodejce mobilních telefonů Typhone.nl právě umístil na svůj web stránku s Lumií 910. Zajímavostí je také to, že disponuje zadním foťákem s 12MP. Dalším rozdílem mezi verzí Lumia 900 a 910 je nepatrný a běžný člověk by jej ani nerozeznal, 910 není uzpůsobená pro LTE síť.

Zatím není uvedeno na stránkách, kdy bude tento mobil k dispozici, ale zřejmě bude určen pro celou Evropu. Samozřejmě se dá o celé informaci pochybovat, jelikož holandský prodejce umístil fotografii Lumie s brandem AT&T. Zůstává otázka, proč by něco takého uveřejnil, pokud by se jednalo o kachnu, zřejmě má svůj zdroj. Budeme si muset počkat na oficiální informace, jestli se tato největší Lumia objeví i v Evropě.

Zdroj: typhone.nl


Specifikace Lumie 900 (910):

Exit mobile version