Dotekomanie.cz

Vánoční soutěž o Samsung Galaxy SII

Konec roku se neúprosně blíží a Dotekománie si pro Vás připravila Vánoční soutěž o Samsung Galaxy SII. Tentokrát jsme zvolili netradiční soutěž a nebude nijak lehká, zapomeňte na jednoduché soutěžní otázky. Vše se dozvíte v následujícím videu.

Vyhlášení vítězů: Vánoční soutěž o Samsung Galaxy S II


Podrobná pravidla soutěže naleznete v tomto dokumentu, doporučujeme přečíst.

Soutěž trvá od 14.12.2011 do 21.12.2011

Máme nachystané i ceny útěchy:


Zasoutěžte si v čase vánočním o Samsung GALAXY SII – Mobil roku 2011

Prémiový smartphone Samsung GALAXY SII s operačním systémem Android 2.3 Gingerbread vyniká svou tenkostí, rychlostí a kvalitou zobrazení. V těle tenkém pouhých 8,49 mm se skrývá výkonný dvojarový procesor, který zaručuje rychlé surfování na internetu, multitasking srovnatelný s PC, kvalitní grafiku a rychle reagující 3D uživatelské rozhraní. Společně s pokročilými možnostmi konektivity podporujícími sítě 4. generace (HSPA+ 21 Mbps) umožňuje Samsung GALAXY S II rychlé stahování a technologie BlueTooth 3.0+HS výrazně zkracuje čas potřebný k přenosu dat.

Samsung GALAXY SII zaujme na první pohled svým prostorným 4,27palcovým displejem Super AMOLED Plus. Tento displej se vyznačuje řadou pokročilých parametrů včetně barevného gamutu, vysokého kontrastního poměru a ostrosti hran. Díky využití technologie RealStripe a výrazně zvýšenému počtu subpixelů je displej Super AMOLED Plus schopen vyjít vstříc mechanice lidského oka. Sledovaný obraz se tak jeví jasnější a prokreslenější. Díky širšímu pozorovacímu úhlu a lepší viditelnosti za denního světla nabízí Samsung GALAXY S II mnohem živější zobrazení. Displej Super AMOLED Plus přesto neklade vyšší nároky na životnost baterie. Ve srovnání s přístroji srovnatelné velkosti spotřebovává výrazně menší množství energie, což Samsungu umožnilo minimalizovat hmotnost celého telefonu na 116 g. Součástí Samsung GALAXY S II jsou oblíbené Huby (Social, Music, Readers, Game) typické pro mobilní zařízení Samsung.


Zde se můžete podívat na videa, kde jsme se zabývali Samsungem Galaxy SII

Review

Výkon

Kamera


Exit mobile version