Dotekomanie.cz

Poslední šance: Vánoční soutěž o Samsung Galaxy S II

Již od 14.12.2011 můžete zasílat vaše soutěžní videa a hrát o Samsung Galaxy S II. Soutěž je téměř ukončena a opozdilci mohou zasílat ještě do 21.12.2011 (včetně). Pokud jste se ještě nezapojili, tak stačí natočit video-recenzi nebo video-preview nějaké mobilní aplikace a zaslat nám ji.


Pokud si myslíte, že nemáte dostatečné vybavení na podobné natáčení, tak nefňukejte a vezměte si příklad z těch soutěžících, kteří to zkusili i přes tyto překážky.

Celý seznam soutěžních videí naleznete na této adrese:

http://www.youtube.com/playlist?list=PL50FB9B4F7C903872&feature=viewall


Podrobná pravidla soutěže naleznete v tomto dokumentu, doporučujeme přečíst.

Soutěž trvá od 14.12.2011 do 21.12.2011

Máme nachystané i ceny útěchy:


Zasoutěžte si v čase vánočním o Samsung GALAXY SII – Mobil roku 2011

Prémiový smartphone Samsung GALAXY SII s operačním systémem Android 2.3 Gingerbread vyniká svou tenkostí, rychlostí a kvalitou zobrazení. V těle tenkém pouhých 8,49 mm se skrývá výkonný dvojarový procesor, který zaručuje rychlé surfování na internetu, multitasking srovnatelný s PC, kvalitní grafiku a rychle reagující 3D uživatelské rozhraní. Společně s pokročilými možnostmi konektivity podporujícími sítě 4. generace (HSPA+ 21 Mbps) umožňuje Samsung GALAXY S II rychlé stahování a technologie BlueTooth 3.0+HS výrazně zkracuje čas potřebný k přenosu dat.

Samsung GALAXY SII zaujme na první pohled svým prostorným 4,27palcovým displejem Super AMOLED Plus. Tento displej se vyznačuje řadou pokročilých parametrů včetně barevného gamutu, vysokého kontrastního poměru a ostrosti hran. Díky využití technologie RealStripe a výrazně zvýšenému počtu subpixelů je displej Super AMOLED Plus schopen vyjít vstříc mechanice lidského oka. Sledovaný obraz se tak jeví jasnější a prokreslenější. Díky širšímu pozorovacímu úhlu a lepší vidit

Exit mobile version