Dotekomanie.cz

HTC Rezound: Nová vlajková loď představena

HTC dnes na tiskové konferenci představilo svůj nový vlajkový model určený pro americký trh. HTC Rezound nabídne hlavně HD displej, výkonný hardware a pochlubí se technologií Beats audio.

Už tomu budou dva měsíce, co jsme o tomto modelu slyšeli poprvé. O prvních uniklých fotografiích tohoto telefonu jste si mohli přečíst v našem článku a jak je vidět, více méně se podoba telefonu potvrdila.

Na první pohled je zřejmé, že se Rezound svým designem zařadí do modelové řady Incredible. Oproti předchozím modelům (Incredible a Incredible S), však vypadá mnohem kultivovaněji a působí elegantnějším dojmem.

Pojďme se nyní podívat na hardwarové parametry tohoto přístroje. Vzhledem k tomu, že se HTC Rezound řadí v tomto směru na špičku dnešního trhu, můžeme ho považovat za současnou vlajkovou loď tohoto výrobce. Telefon totiž kromě dnes již běžného, dvou jádrového procesoru nabízí i 4,3 palcový displej s HD rozlišením. HTC tak uvedlo druhý telefon, který vybavený displejem s tak velkým rozlišením. Prvním je Galaxy Nexus ze společné dílny firem Google a Samsung.

HTC Rezound

Jak už bylo řečeno, tento model je dalším v řadě telefonů HTC, které jsou vybaveny hudební technologií Beats audio. Po modelech Sensation XE a Sensation XL je tak již třetím výplodem spolupráce firem HTC a Dr. Dre. V balení samozřejmě také naleznete sluchátka této značky.

Hned na začátku jsme zmínili fakt, že je telefon určen pro americký trh. Alespoň pro začátek tomu tak opravdu bude a exkluzivně ho bude nabízet operátor Verizon. Je ale možné, že se dočkáme tohoto telefonu i na evropském trhu. To však ukáže teprve čas a my si musíme na tento smartphone prozatím nechat zajít chuť.

Na závěr se ještě můžete podívat na jedno z prvních hands-on videí serveru Phone Arena a promo video společnosti HTC.

Exit mobile version