Dotekomanie.cz

Aplikace z Androidu Ice Cream Sandwich: stahujte už dnes

Úmrtí Steva Jobse, pohřeb a pieta jsou uváděny jako důvod odložení premiéry Google Nexus Prime s novým Androidem Ice Cream Sandwich. Již jste se mohli podívat na některé fotografie a videa, která kolují po internetu, ale my pro vás máme něco víc.

Již nyní si můžete stáhnout některé aplikace z připravované verze Androidu. Jedním dechem ale musíme upozornit, že se stále nejedná o oficiální aplikace a tak se jejich podoba nebo funkce mohou změnit.

Boot animace

Nezačneme přímo aplikací, ale animací, s kterou se můžete setkat pří zapínání telefonu. Její instalace je poněkud složitější a tak redakce nedoporučuje, aby ji dělal absolutní začátečník. Prvně se podívejte, jak vůbec vypadá.

Ke stažení: Nexus_Prime_Boot.zip

Instrukce na instalaci:

  1. stáhněte soubor uvedený výše a vložte jej na SD kartu telefonu
  2. Restartujte telefon do recovery módu
  3. Vyberte možnost “install zip from sd card.”
  4. ”Choose zip from sd card.”
  5. Vyberte stažený balíček na SD kartě
  6. Po dokončení vyberte “Go back” a pak restartujte telefon

Redakce upozorňuje, že nenese jakoukoliv zodpovědnost za poškození telefonu. Instalaci provádíte na vlastní riziko.

Google Music 4.0.1

Můžete si vyzkoušet nový přehrávač hudby, tentokrát ve verzi 4.0.1. Bohužel nenese nějak výrazné změny a spíše pokračuje v nastoleném vzhledu verze 3.x. Nese sebou pouze menši vylepšení a to hlavně v čistším vzhledu. Než psát několik řádků, tak se raději podívejte na screenshoty:

Stahovat můžete zde: Google Music 4.0.1 APK

Google Plus 2.0

V novém Androidu ICS Google nezapomněl ani na svoji sociální síť, která povyšuje na verzi 2.0. Zde si můžete všimnout přepracovanějšího grafického rozhraní a jedné menší změny u názvu služby. Nyní je označena jako Chord, ale můžete ji znát spíše jako Messenger (současná verze). Tentokrát si na své přijdou majitelé tabletů s Androidem 3.x, pro které obsahuje nový widget.

Pokud chcete vyzkoušet nový Google Plus 2.0, tak si jej stáhněte z tohoto odkazu a nainstalujte jako normální aplikaci. Jinak se podívejte na galerii screenshotů…

Zdroje: androidpolice, droid-life

Exit mobile version