Dotekomanie.cz

Zvěsti–Samsung Galaxy S III

Společnost Samsung jasně nastavila příčku svých vlajkových lodí, stačí si připomenout první Galaxy S GT-i9000. Následně jsme mohli a stále můžeme obdivovat nynější Galaxy S 2 GT-i9100 a pokud oba modely porovnáme, tak je mezi nimi celkem dost významných rozdílů, připomeneme si jen ty největší. Prvním a nepřehlédnutým je samotný displej, který povýšil z “obyčejného” Super AMOLED na Super AMOLED Plus. Dalším je procesor, který je nejen rychlejší, ale hlavně má 2 jádra. Pokud zavedeme podobnou analogii na následující model a budeme vycházet z internetových povídaček a zvěstí, tak zde máme další našlapaný kousek.

Samozřejmě je předčasné dělat jakékoliv závěry, ale již nyní se objevují specifikace, které mohou být v nadcházejícím modelu Samsung Galaxy S 3. Objeví se v něm asi nejaktuálnější Android ICS, to vychází z toho, že nejnovější Nexus Prime bude opět z dílny Samsungu.

Co se týče specifikací, tak ty jsou celkem vysněné, ale na každém šprochu bývá pravdy trochu:

Opravdu se zatím jedná pouze o zvěsti a budeme si muset počkat až na další MWC veletrh, kde by se mohl objevit minimálně jako prototyp. Jaké parametry by mohl mít podle vás?

Zdroj: vzbuzz.com

Exit mobile version