Dotekomanie.cz

Smart Bar: Android v klasickém těle s číselnou klávesnicí

Na světě a určitě i v České republice je spousta lidí, kteří by rádi používali moderní operační systém a zároveň úplně nehoví dotykovému ovládání, které dnes převládá u většiny výrobců a jejich modelů. Řešením by mohl být Smart Bar od eAccess.

Sehnat telefon, který by disponoval klasickým ovládáním a zároveň operačním systémem je dnes opravdu problém. Tuto možnost dnes nabízí snad jen Nokia se svými Touch&Type telefony, ale pokud máte zájem o Android, musíte sáhnout po QWERTY. V Japonsku budou mít brzy možnost koupit si telefon s klasickou numerickou klávesnicí, dotykovým displejem a systémem Android. eAccess Smart Bar půjde do prodeje už na konci září.

„TIP: už jste viděli náš YouTube kanál v novém kabátu?

Numerickou klávesnici, kterou známe ze starší generace telefonů, zde doplňuje dotykový displej o úhlopříčce tři palce, místo se našlo i na klasickou sadu funkčních tlačítek. Dobrým znamením je i samotný Android v nejnovější verzi určené pro telefony – 2.3 Gingerbread. Smartphone bude nabízen v celkem třech barevných variantách a to černé, hnědé a bílé.

Další specifikace:


Co na tuto novinku říkáte? Bude tento telefon slavit úspěch? Uvítali byste ho i na našem trhu?  Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi…

Zdroj: engadget

Exit mobile version