Dotekomanie.cz

iPhone 5 přepracován a SGS3 již v únoru [zvěsti]

Opět se objevují spekulace o dvou předních smartphonech, ale tentokrát vycházejí přímo od Eldara Murtozina, který se většinou trefí. Jeho zdroje informací bývají celkem přesné a kvalitní. Otázka je, jestli i tentokrát se trefil do černého. Na svém twitter účtu zveřejnil zprávičku, která dává dost prostoru pro spekulace.

Ve svém příspěvku uvádí, že nadcházející model iPhone 5 od Applu prochází přepracováním designu. Bohužel již nevíme a můžeme pouze spekulovat o důvodu tohoto rozhodnutí. V posledních dnech se objevují zprávy a chybách ve výrobě displejů pro iPhone 5. Některé zprávy mluví až o 20% displejů, které se nedají použít, je to tento důvod pro přepracování? Nebo toto rozhodnutí vychází z jiného problému, to již nevíme.

Celkem kuriózní je i rozhodnutí Samsungu, který se rozhodl také přepracovat design nadcházející vlajkové lodi Samsung Galaxy S III. Zde již vidíme možný a reálný důvod pro změnu designu, zřejmě se snaží předejít dalšímu zbytečnému sporu u evropských soudů. Dále Eldar uvádí, že SGS3 bude představen v únoru roku 2012.

Exit mobile version