Dotekomanie.cz

GooApple: čínské spojení dvou světů

Představíme si telefon od Shanzai. Nic vám to neříká? Tak jinak, je to další telefon z Číny a jak můžete tušit, bude se jednat o další kopii, která chce těžit z úspěchu jiných. Tentokrát se nesnažili dát telefonu nijak originální název. GooApple 3G jasně naznačuje, od koho kopírují, od společnosti Google si vzali systém Android a od Apple vzhled systému, designu a konstrukci iPhone 4.

 

No, aby jsme jen nekřivdili, tak tentokrát se jedná o velmi slušnou kopii iPhone 4, možná je to ta nejlepší. Tloušťka GooApple je 9,3 mm, stejně jako originál. Z konstrukce vyplývá, že můžete použít jakýkoliv obal, který je určen pro iPhone 4. To je taky ukázané na videu níže. Konstrukci tedy máme, operační systém telefonu je Android 2.2, který byl modifikován, aby vypadal jako iOS. Neznáme cenu tohoto plagiátorského telefonu a ani nevíme jestli má přístup na Android Market.

Po shlédnutí tohoto videa vám může připadat soudní spor Apple vs. Samsung jako směšná fraška. Můžeme jen hádat, proč se Apple bojí žalovat takové výrobce a bojovat proti nim…

Exit mobile version