Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy Tab 7: zvěsti o druhé generaci

Společnost Samsung prakticky jako první zaútočila na pozici Apple iPadu. Se sedmipalcovým tabletem to ale nebyl ten nejšťastnější nápad a hlavním důvodem neúspěchu je zřejmě sám operační systém. Ten je stále ve verzi Android 2.x a update na „tabletovou“ verzi 3.x oficiální cestou není možný. Možná ale není všem dnům konec a pokud preferujete sedmipalcové tablety, i nadále sledujte Samsung.

Ještě tento rok by se mohl objevit nástupce Galaxy Tab 7, zatím jej nazývejme druhá generace. Zatím pochopitelně nemáme potvrzené žádné informace, ale střípky už se objevují. Hlavní změnou by měl být procesor, neočekávejte Tegru 2, měl by být osazen procesorem 1.2GHz Exonys dual-core, který je v Samsungu Galaxy S II. Ve zbylých specifikací se jen trochu vylepšil:

Objevují se informace i tom, že by neměl mít Android 3.x, ale Android 2.3.4 možná kvůli funkci telefonování. Tomuto moc nevěříme, Samsung zrovna nepatří k těm, který by u tabletů šel nazpět. Ačkoliv první generace měla 2.x, ale to bylo způsobené tím, že tehdy ještě nebyl dostupný 3.x. Nechme se překvapit, s čím Samsung přijde.

Exit mobile version