Dotekomanie.cz

HTC Desire S za polovic (fotoreportáž)

HTC přichystalo pro své fanoušky další zajímavou akci. Prvních 100 zákazníků, kteří přijdou v pátek ráno do pražské prodejny HTC na Poříčí v jarních barvách ( zeleno-bílé), si mohou odnést HTC Desire S za poloviční cenu. My Vás budeme o celé akci průběžně informovat.

Blázen nebo rekordman?

13:45 První zájemce o HTC Desire S již dorazil. Nyní ho čeká více jak 19 hodinová čekací doba, než se pražská prodejna otevře. Loňský rekord byl tak překonán!

Pat a Mat

17:00 Už tu máme druhého zájemce. Nejspíše přišel dělat společnost prvnímu čekajícímu. Při spěchu, aby na něj zbylo místo, si nejspíše zapomněl vzít židličku.

18:00 Kolem šesté hodiny večerní již před pražským brandshopem stojí devítka nedočkavců.

19:00 Slunce nám již definitivně zmizelo z dohledu a již 1/5 z těch kteří mají nárok na poloviční slevu je vyčerpána.

21:00 Zbývá posledních 19 míst, 12 hodin do otevření prodejny. Aktuálně je před prodejnou 81 zelenobílých, bílých nebo zelených fanoušků.

22:00 Stovka! Pořadník je plný, jestli jste plánovali vyrazit k prodejně v brzkých ranních hodinách, už klidně můžete zůstat v teple domova.

23:30 Ještě před půlnocí se podle Twitteru Androweb.cz zapsal 142. čekatel. Jaká je naděje, že se na něj dostane? Jaká je naděje, že to vzdají více než čtyři desítky čekatelů před ním?

Aktualizováno 8:30

Ponocování před prodejnou…

Stovka HTC Desire S naskládaných ve tvaru tří pyramid čeká na své nové majitele.

9:00 Někteří pojali tuto akci jako maškarní ples :D

Exit mobile version