Dotekomanie.cz

Jailbreak u WP7 je nebezpečný!!!

Smartmanie informovala v průběhu týdne o nové utilitě pro odemykání telefonů se systémem Windows Phone 7. Ve zkratce, umožní vám odemknout telefon a instalovat do něj aplikace, které nejsou schválené prostřednictvím Marketplace a nejsou v něm obsažené.

K původní informaci, že celý proces lze vrátit vyplynulo několik informací napovrch. Velmi dobře si rozmyslete, jestli chcete s tímto experimentováním zajít tak daleko. Společnost Microsoft se nechala slyšet, že tato utilita porušuje podmínky záruky a můžete tak znehodnotit svůj telefon. U předcházejících verzí ChevronWP7 docházelo i k poškození telefonu.

Ale pokud i po Vašem pokusu vrátíte všechny změny do původního stavu, tak to neznamená, že telefon má opět záruku. Microsoft dokáže rozeznat telefony s touto úpravou a podle informací může zrušit Váš účet na Windows Live, Zune nebo Xbox Live.

Nejedná se jen o výhružku, něco podobného se stalo u uživatelích, kteří modifikovali svůj Xbox Live ve spojení s Xbox 360. Nyní si můžeme počkat, jestli tyto výhružky pro modifikátory mobilů budou naplněny.

Exit mobile version