Dotekomanie.cz

Galaxy S u nás, ptejte se (video: rozbalení)

Společnost Samsung nám zaslala na testování smartphone Galaxy S. Telefon máme zapůjčený na dost dlouhou dobu, což nám otevírá možnost jej vyzkoušet naplno. Proto jsme se rozhodli, že vám dáme taky šanci se podílet na testování. Natočili jsme pro vás první video, kde objevujeme obsah balení.

Pokud vás cokoliv zajímá, tak neváhejte a zanechte vzkaz v diskuzi pod článkem, na facebooku a nebo na twitteru. Zkusíme najít odpovědi a případně natočíme video jak na to.

První dojmy

Nadchne především velkým rozměrem displeje a celkově působí velmi dobrým zpracováním.  Telefon je dost lehký a konstrukčně pevný, ačkoliv zadní kryt je pouze plastu. Uvidí se, jestli po delším používání bude stále držet pevně na svém místě. Zadní kryt disponuje ochrannou fólií, ale součástí balení nebylo žádné ochranné pouzdro. Uvidíme jak se na něm projeví běžné nošení po kapsách.

Při prvním připojení k PC se objevila chyba v instalování ovladačů. Na notebooku mám systém Windows 7 64-bit, zde byl zřejmě kámen úrazu, ale po chvíli pátrání na internetu jsem nalezl instalační soubor k programu Samsung Kies (zde je odkaz ke stažení). Po nainstalování vše funguje jak má.

Byl jsem zvyklý na používání rezistivního displeje, ale kapacitní technologie na Galaxy S je jednoduše řečeno výborná. Zatím se pouze učím, ale zvyknout si na odlišnou (lepší) technologii je opravdu jednoduché.

Částečné zklamání bylo nenalezení paměťové karty microSD v balení, ale vnitřní paměť je více než dostačující. Není důvod ji jakkoliv rozšiřovat, jsem zvědavý, za jak dlouho ji dokážu zaplnit.

Na co čekáme?

Na internetu jste se mohli dozvědět o chystaném updatu na Android ve verzi 2.2, proto v následující dnech se jej budeme snažit nainstalovat ihned, jak bude k dispozici a poreferovat vám o vylepšení.

Technické specifikace

Soutěž o Samsung Galaxy S 1 (soutěž ukončena)
Exit mobile version