Dotekomanie.cz

BlackBerry Storm 3 na konci roku

Kanadský výrobce mobilů RIM se svými mobily BlackBerry se zřejmě chystá na Vánoce. Koncem tohoto roku by se mohl objevit nový nástupce a člen rodiny Storm. Nedávno uniklo na internetu několik informací o chystaném mobilu BlackBerry Storm 3, tentokrát je zachycen na fotografii.

Bohužel je to zatím jediná fotografie a jak asi chápete, samotný RIM ještě nic nepotvrdil. Tento mobil bude vybaven, tak jako BlackBerry Torch 9800, optickým trackpadem pod displejem. Dále specifikace mluví o 3.7 palcovém dotykovém displeji, na kterém budete moci ovládat operační systém BlackBerry 6. V telefonu bude integrovaná paměť 8GB a na fotografie budete mít 5MP kameru. Bezdrátová síť se dočká standardu Wi-Fi 802.11n a RAM bude 512MB. První se objeví u operátora Verizon a následně u dalších. Některé specifikace se mohou změnit po oficiálním představení u společnosti RIM.

Aktualizováno:
Z některých důvěryhodných zdrojů přišla zpráva, že Strom3 bude velmi podobný jako předchůdce Storm2. Pouze bude lehčí a tenčí. Musíme se nechat překvapit.

Exit mobile version