Dotekomanie.cz

Bambusový elegán S7 s WP7

Hned na začátek vás musím zklamat, telefon S7 je pouze koncept od Enever Design, ale někdy tyto koncepty ukážou cestu ostatním firmám. Konkrétně u S7 se jedná o doplnění bambusu do povrchu telefonu, což z něj vytváří ekologištější mobil.

Tvůrci chtějí hlavně jít cestou organického designu a sám telefon působí velmi elegantně. Jeho technické specifikace neurazí ani nadšence smartphonů s androidem nebo jiným operačním systémem. Mohu říci, že k takovéto stylovce se dokonce hodí operační systém Windows Phone 7, který se zatím chystá u výrobců mobilních telefonů.

K těm konkrétním specifikacím patří podpora microSD karet, micro HDMI výstup a micro USB. 8MP kamera je doplněná o Xenonový blesk, ale tou největší zajímavostí je podpora micro SIM karet.

Ano, jedná se jen o koncept, ale zde bych řekl, že je vcelku reálný. Nedisponuje ničím, co již na trhu není a svou elegancí může oslovit nejednoho zákazníka. Snad se dočkáme podobných telefonů od světových výrobců, kteří nepůjdou cestou hranatých smartphonů.

Exit mobile version