Leagoo staví svůj marketing na kopírování, inspirují se současnými giganty

Leagoo staví svůj marketing na kopírování, inspirují se současnými giganty
2018-04-14T13:23:29+02:00
• 14. 4. 2018

Čínský výrobce Leagoo ještě před nedávnem zvládat vyrábět telefony se svým vlastním designem. V letošním roce se však zdá, že plně přechází na marketing založený na kopírování jiných značek, konkrétně Samsungu, Applu, Essential a Huaweie. Brzy oficiálně představí modely Leagoo S9, S9 Pro a S10.

Huawei, Samsung, Essential a Apple v hlavní roli

Leagoo se vybralo design dle současných top modelů: iPhonu X, Samsungu Galaxy S9 a Huawei P20 Pro. U modelů S9 a S9 se kopírovalo hlavně od Samsungu, proto se i tak jmenují oba modely: S9 a S9 Pro. Ty však kopírují Galaxy S9 a S9 Pro pouze svým vzhledem, výkonnostně jsou naprosto oproti top třídě od Samsungu naprosto nedostatečné.

Leagoo S9 byl již představen v lednu, avšak na trh ještě uveden nebyl. S9 Pro bude disponovat procesorem střední třídy od MediaTeku Heliem P23. Z dalších známých parametrů víme, že displej bude mít 6,18″ a bude v poměru 18:9. RAM bude mít 4 GB a interní paměť 64 GB. Leagoo S9 si navíc například z iPhonu bere typický notch – výřez v displeji.

Model Leagoo S10 je kopií hned několika zařízení. Vrchní notch je velice podobný tomu od firmy Essential, čtečka otisků prstů pod displejem je zase kopií letošního Viva a zadní trojitá kamera je zase napodobeninou v březnu představeného Huawei P20. Výkonnostně na tom nebude také nejlépe, od MediaTeku přebírá vyšší střední třídu procesorů řady P, konkrétně nový Helio P60, který se zaměřuje na práci s AI, což by se mělo projevit například na kvalitě fotografií. Z dalších parametrů víme šíři displeje, která bude mít 6″.

Všechny nově představené telefony budou hyzděny velikou spodní tzv. bradou, kterou se Leagoo už u několika modelů nedokázalo zbavit. S10 má přijít ve dvou variantách s rozdílnou velikostí paměti. Jedna verze bude mít 6 GB RAM a 128 GB ROM a druhá 8 GB RAM a 256 GB ROM. Leagoo S10 si například z iPhonu bere do názvu číslovku 10, kterou  místo římskými číslicemi, píše arabskými.

Ceny zařízení doposud nebyly zveřejněny, ty budou odhaleny 18. dubna při oficiálním představení.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat