Meizu rozšíří střední třídu o jednu novinku

Meizu rozšíří střední třídu o jednu novinku
2017-03-27T10:00:44+02:00
• 27. 3. 2017

Nového zástupce by mohla brzy zařadit do svého portfolia společnost Meizu, která právě získala potřebnou certifikaci pro zahájení prodeje od čínského telekomunikačního úřadu TENAA. Úředníci zveřejnili kromě základních specifikací také tradiční snímky telefonu. Čínský výrobce bude asi chtít zaujmout co nejširší množství uživatelů, čemuž napovídá velká variabilita u hardwarové stránky chystaného zařízení.

Přední panel nabídne 5,5palcový TFT displej s Full HD rozlišením nebo přední 5megapixelovou kamerku na populární selfie snímky. Uvnitř poběží osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 1,8 GHz – pravděpodobně Helio P25 od MediaTeku. Velikost operační paměti RAM bude 2, 3, 4 GB a doplní ji 16, 32, 64GB interní úložiště rozšiřitelné až o dalších 128 GB přes paměťovou microSD kartu.

Konstrukce celého telefonu měří 153,6 x 75,8 x 8,15 mm a hmotnost vychází na 175 gramů. Zadní část zabere 13megapixelový fotoaparát, jedna přisvětlovací LED dioda či baterie s kapacitou 3 920 mAh. Sestavu uzavírá systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow a podpora sítí 4. generace. Nakonec zbývá dodat barevná provedení zastoupená bílou, stříbrnou, modrou variantou.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat