ZTE začíná lákat na Blade A610 Plus

ZTE začíná lákat na Blade A610 Plus
2017-02-08T11:40:10+02:00
• 8. 2. 2017

Společnost ZTE spustila reklamní kampaň přes sociální sítě k nadcházející novince, která zapadne do modelové řady Blade. Mobilní přírůstek pravděpodobně ponese název Blade A610 Plus a podle posledních známých specifikací půjde o zařízení zapadající spíše do nižších řad ve střední třídě. O čínském výrobci v několika posledních měsících slýcháme čím dál méně, takže mírné oživení značky rozhodně přijde každému vhod.

V jeho čele by se měl objevit 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, který požene osmijádrový procesor MT6750T od MediaTeku po boku grafického čipu Mali-T860 a 2GB operační paměti RAM. Uživatelská data pojme úložiště o velikosti 16 GB. Vpředu samozřejmě nechybí 8megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Významnou roli bude také hrát přítomná baterie o velikosti 5 000 mAh.

Zadní část nabídne 13megapixelový senzor fotoaparátu, duální přisvětlovací LED diodu či čtečku otisků prstů. Zároveň nesmíme zapomenout na podporu sítí 4. generace včetně VoLTE nebo systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Prodejní cena by měla být známa v nejbližších dnech, i když první kusy zařízení se mají objevit na rozvíjejících se trzích.

Zdroj: twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat