Sony na MWC představilo Xperii Touch

Sony na MWC představilo Xperii Touch
2017-02-27T09:47:57+02:00
• 27. 2. 2017

Již před časem se na světlo světa dostávaly menší úniky ohledně futuristického projektoru od společnosti Sony. Nyní na MWC v Barceloně byl tento projektor představen a nese označení Xperia Touch.

Hlavní myšlenkou tohoto projektoru je vytvoření projekce mobilního displeje o velikosti 23 palců, který bude mít většinu možností jako klasický mobilní telefon s operačním systémem Android. Ale primárně byl prezentován společností Sony pro komunikaci například přes službu Skype, nebo na hraní mobilních her. Sony se chlubí, že na jeho zařízení je možné hrát všechny hry, které si stáhnete na Google Play. Dalším využitím je přeměna na klasický projektor, který může promítat obraz až o velikosti 80 palců.

Po stránce hardwaru nejsou známé veškeré specifikace, ale známá je například operační paměť, která dosahuje na 3 GB nebo interní úložiště o velikosti 32 GB. Samozřejmě velmi podstatnou specifikací je rozlišení, které je 1 366 x 768 pixelů. Co se konektivity týče, tak možnost připojení je především přes Bluetooth nebo NFC. Dále Xperia Touch disponuje celou řadou senzorů, díky kterým lze přeměnit Xperia Touch například na meteorologickou stanici.

Co se dostupnosti a ceny týče, tak do prodeje by se tento projektor měl dostat v létě tohoto roku. Předběžná cena však zatím odhalena nebyla a tipovat si v tomto případě opravdu netroufám, jelikož se jedná o úplnou novinku na trhu.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat