První telefon s desetijádrovým procesorem a nejnovějším Androidem 7 bude od Vernee sponzorovaný článek

První telefon s desetijádrovým procesorem a nejnovějším Androidem 7 bude od Vernee [sponzorovaný článek]
2017-02-16T16:55:44+02:00
• 16. 2. 2017

Čínský výrobce mobilních telefonů Vernee za měsíc oslaví svůj rok existence a bude ho slavit ve velkém. Na MWC 2017 v Barceloně představí hned několik telefonů. Většinou se bude jednat o pokračovatele loňských modelů. Mimo to pravděpodobně ukořistí prvenství mezi výrobci s prvním desetijádrovým telefonem s Androidem 7 na světě.

apolo mwc 2017 barcelona

Novinky? Nikoli, jen předělané staré modely

Vernee naslibovalo, že prvním telefonem na světě s desetijádrovým procesorem a operačním systémem Android 7 bude Vernee Apollo Lite. Nyní se však na jejich stránkách objevily „uniklé“ informace a rendery o připravovaných telefonech na veletrh MWC. Mezi nimi se objevila i informace o novém modelu Apollo X, který by měl předběhnout avizovanou aktualizaci Apolla Lite a měl by se tak stát prvním smartphonem ve zmíněné kategorii.

Žádné podrobnosti zatím nebyly odtajněny, jen můžeme odhadovat. Podle dostupného obrázku model X nebude nijak designově vybočovat z řady Apollo, zařadí se svým stylem po bok starších bratříčků. Procesor bude s největší pravděpodobností opět od MediaTeku a půjde o řadu Helio, buď helio P25, nebo X30. Nasazení starší verze se neočekává.

Cenově by se mohl zařadit do 250 dolarů, v přepočtu kolem 6000 Kč. Tělo bude pravděpodobně kovové se čtečkou prstů na zadní části. USB se dá očekávat v podobě typu C. Baterie s největší pravděpodobností bude mít nad 3000 mAh a bude mít funkci rychlonabíjení, jako předchozí modely. Samozřejmostí bude vysoké rozlišené fotoaparátu a kvalitní displej. Nesmíme však zapomenout, že se jedná pouze o odhad na základě předchozích modelů.

vernee apollo X

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat