Japonský NuAns se nevzdává a zkouší to s Androidem

Japonský NuAns se nevzdává a zkouší to s Androidem
2017-02-22T07:00:16+02:00
• 22. 2. 2017

Pokud si ještě vzpomínáte na společnost NuAns a jejich první pokus s nasazením Windows 10 do telefonu Neo, tak japonský producent to očividně nevzdává. Po vyjádřeném zklamání z tohoto zařízení si vedení znovu sedlo ke stolu a novinka s názvem Neo Reloaded přichází kompletně přepracovaná od samotného základu. Telefon vybavený průměrnými prvky bude mít nahoru jen díky velkému výběru zadních krytů.

 

Přední část disponuje 5,2palcovým displejem s Full HD rozlišením, pod nímž poběží osmijádrový procesor Snapdragon 625 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 2,02 GHz, grafický čip Adreno 506 a 3GB operační paměť RAM. Výdrž zajistí baterie s kapacitou 3 450 mAh. Mezi zbývající známé specifikace patří přítomný snímač otisků prstů nebo systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat.

Co rozhodně nikoho nepotěší, je prodejní cena nastavená okolo 440 dolarů (tj. cca 11 202 Kč bez daně). Za tuto částku si v dnešní době můžete například pořídit model 3T od OnePlus, který má daleko lepší výbavu. Nehledě na to, že NuAns se bude muset postavit i další silné konkurenci, jako je Xiaomi, Huawei nebo u nás bohužel nedostupnému Sharpu. Japonský výrobce spustí oficiální prodej od 31. května.

 

Zdroj: blogofmobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat