iPhone 8 nabídne sklo, zatímco model 7s zůstane u hliníku

iPhone 8 nabídne sklo, zatímco model 7s zůstane u hliníku
2017-02-15T08:02:19+02:00
• 15. 2. 2017

Nové informace od dodavatelů opět přicházejí s teorií, že letos na podzim budou představeny celkem tři modely iPhonů a malý nástupce SE mezi nimi nebude. Má totiž dojít k představení standardních nástupců iPhonu 7 – tedy iPhonu 7s a iPhonu 7s Plus. Jelikož je tomu však letos 10 let od představení prvního iPhonu, má se ke slovu dostat také iPhone 8.

Zatímco iPhone 7s a 7s Plus si mají zachovat jako výhradní materiál hliník, což znamená pravděpodobně absenci bezdrátového nabíjení, tak nový iPhone 8 má být vyroben převážně ze skla a kovu. Tedy má mít rámeček z nerezové oceli, přičemž sklo a záda budou ze skla. Dodávky tohoto materiálu bude zajišťovat společnost Foxconn, hliníkové těla pro 7s dodá společnost Catcher Technology.

iPhone 8 má pak být stejně velký jako současný iPhone 7 Plus s tím rozdílem, že nabídne OLED displej s úhlopříčkou 5,8 palce. Bude mít tím pádem tenčí rámeček a možná přijde o home button. Možná se také dočkáme integrace čtečky otisky prstů do displeje nebo čtečky duhovky. Uvidíme, čeho se nakonec dočkáme. Podzim je ještě vcelku daleko.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat