Huawei připravuje Honor V9

Huawei připravuje Honor V9
2017-02-12T19:30:46+02:00
• 12. 2. 2017
1

Chvíli poté, co čínský telekomunikační úřad TENAA vydal potřebnou certifikaci pro zahájení prodeje modelu Honor V9, tak společnost Huawei přes sociální síť Sina Weibo oznámila tiskovou konferenci, kde může dojít k jeho oficiálnímu odhalení. Podle posledních informací by mohlo jít o zařízení zapadající do nejvyšších řad. Čínský výrobce upřesní veškeré specifikace včetně cenovky už 21. února.

Přední panel údajně nabídne 5,7palcový displej s QHD rozlišením, který požene osmijádrový procesor Kirin 960 z vlastní dílny o taktovací frekvenci 2,4 GHz, 6GB operační paměť RAM a 128GB úložiště podporující až 128GB paměťové microSD karty. Z rozměrů se hodí zmínit tloušťka 6,97 mm nebo hmotnost 184 gramů. Vpředu samozřejmě nechybí 8megapixelová kamerka na populární selfie fotografie.

Záda ponesou dva senzory fotoaparátů ve složení 12 + 2 megapixely, přisvětlovací LED diodu, snímač otisků prstů a v neposlední řadě také 3 900mAh baterii. Mezi zbývající specifikace patří funkce dual-SIM, podpora sítí 4. generace, Bluetooth 4.1 či systém Android ve verzi 7.0 Nougat. V konečném prodeji se asi objeví pouze zlaté provedení za cenu 2 699 jüanů (tj. cca 9 960 Kč bez daně).

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Finální cz cena tak 16.990,- Kč.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat