Huawei na MWC asi ukáže tablet MediaPad T3

Huawei na MWC asi ukáže tablet MediaPad T3
2017-02-19T16:55:11+02:00
• 19. 2. 2017

Čím více se nám blíží veletrh Mobile World Congress v Barceloně, tak tím více informací máme k očekávaným novinkách, které si právě koncem února projdou oficiálním představením. Dalším takovým zařízením je tablet MediaPad T3 nesoucí kódové označení KOB-L09 od společnosti Huawei, který v týdnu stihl získat potřebnou certifikaci k zahájení prodeji od čínského telekomunikačního úřadu TENAA.

Podle posledních informací nabídne 8palcový displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů. Uvnitř asi najdete čtyřjádrový procesor Snapdragon 425 od Qualcommu o taktovací frekvenci 1,4 GHz nebo operační paměť RAM s kapacitou 3 GB. Interní úložiště v základu pojme 32 GB uživatelských dat. Z dostupných rozměrů konstrukce se hodí zmínit tloušťka 7,95 mm či udaná hmotnost 350 gramů.

Zatímco přední panel doplní 2megapixelová kamerka na selfie snímky, tak záda ponesou 5megapixelový fotoaparát a baterii o velikosti 4 650 mAh. Softwarovou stránku zajistí systém Android ve verzi 7.0 Nougat. Barevné varianty budou dvě – stříbrná a zlatá. Některé spekulace si pohrávají s myšlenkou, že by mohlo jít o nástupce cenově dostupného tabletu Honor Pad 2. Bližší informace včetně prodejní ceny očekávejte v řádech dnů.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat