Gionee přiveze dva modely na MWC

Gionee přiveze dva modely na MWC
2017-02-15T11:00:22+02:00
• 15. 2. 2017

Společnost Gionee rozeslala pozvánky na tiskovou konferenci, která se bude konat 27. února v Barceloně během veletrhu Mobile World Congress. Čínský výrobce přiveze ukázat minimálně dvě mobilní novinky pod názvy A1 a A1 Plus, přičemž ani jedna se nevyhnula úniku informací. V obou případech půjde o telefony spíše do vyšších pater střední třídy. Avšak model A1 Plus má dostat přední panel s větší úhlopříčkou.

Model A1 získá 5,5palcový Full HD displej s 2.5D zakřivením a čelní sklo od Gorilla Glass. Uvnitř poběží osmijádrový procesor od MediaTeku o taktovací frekvenci 1,8 GHz, operační paměť RAM o velikosti 4 GB po boku 64GB úložiště, které dále rozšíříte paměťovou microSD kartou. Vpředu se ještě objeví 16megapixelová kamerka na populární selfie snímky včetně přisvětlovací LED diody.

V zadních partiích se v tradiční sestavě objeví 13megapixelový fotoaparát, LED blesk, snímač otisků prstů a 4 010mAh baterie podporující rychlé nabíjení. Prostředím doprovodí systém Android ve verzi 7.0 Nougat pod vlastní nadstavbou Amigo OS 4.0. Mezi ostatní prvky výbavy patří například funkce dual-SIM či infraport. Prodejní cena u modelu A1 by měla vycházet na cenu okolo 8 550 Kč bez daně. Více bližších informací zjistíme již za 14 dnů.

Zdroje: gadgetsinnepal.com.np, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat