Facebook testuje odkazy na propojené sociální sítě pod uživatelským profilem

Facebook testuje odkazy na propojené sociální sítě pod uživatelským profilem
2017-02-19T09:51:43+02:00
• 19. 2. 2017
2

V poslední době se Facebook, co se novinek týče, opravdu činí. Nejedná se pouze o změny v rámci sociální sítě a mobilní aplikace. Hodně změn se odehrává i v aplikaci Messenger, WhatsApp a Instagram. Všechny tyto služby patří do portfolia tohoto sociálního giganta.

Na základě informací, které se objevily na portálu The Next Web, Facebook testuje zobrazení odkazů na sociální sítě pod uživatelský profilem. Pokud máme účty i na jiných sítích a webech, odkazy by měly být viditelné pod naším profilem v podobě štítků.

Snímek z obrazovky, na kterém je patrné, že ostatní uživatelé uvidí připojené profily sociálních sítí

Jak je vidět ze screenshotu, který pořídil uživatel Matt Navara, připojit je možné účty na Twitteru, Skypu, Instagramu a dalších. Sociální profily lze připojit v rámci nastavení profilu ve webové verzi Facebooku.

Prozatím není jasné, zdali bude tato funkce dostupná pro všechny uživatele. Facebook novinky obvykle testuje nejprve rámci beta verze své mobilní aplikace a teprve po otestování omezenou skupinou je vypouští mezi ostatní uživatele.

Zdá se, že tento krok zapadá do vize, která je zakotvena v manifestu, který nedávno představil CEO Facebooku – Mark Zuckerberg. V něm uvádí, že Facebook se zatím zaměřoval na propojení přátel a rodiny. Nyní se posouvá dál a  chce propojovat svět skrze globální sociální komunitu a nabídnout přístup k informacím a dění kolem nás.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Jan Roháč

19. 2. 2017, 19:50

Přesně tak. Vymýšlí hovadiny a kašle na optimalizaci a opravy.

Tomas Keller

19. 2. 2017, 10:14

Ano, je hezké, že Facebook stále vymýšlí šíleně užitečné P******y místo toho, aby se zaměřil na optimalizaci a opravu svých aplikací, které stojí totálně za prd.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat