V březnu se prý dočkáme červeného iPhonu 7, 128GB iPhonu SE a nových iPadů

V březnu se prý dočkáme červeného iPhonu 7, 128GB iPhonu SE a nových iPadů
2017-02-22T07:35:55+02:00
• 22. 2. 2017
1

Ačkoli hlavní velké novinky Apple představuje na podzim, i na jaře posledních pár let představuje nové produkty. Vloni jsme se dočkali především iPhonu SE. Mnoho lidí by mohlo letos tedy očekávat jeho nástupce, pravděpodobně však dorazí pouze jeho 128GB varianta. Dále by pak Apple dle posledních informací měl představit novou barevnou variantu iPhonu 7 a nové iPady.

iPhone 7, který se velmi dobře prodává, by se tak měl dočkat červeného provedení. To přibude již v současným pěti barvám – černé, lesklé černé, stříbrné, zlaté a růžově zlaté. Barev má tak zájemce k dispozici dost již dnes. Ačkoli se dříve mluvilo o červené barvě až v souvislosti s iPhonem 7s, Apple chce pravděpodobně podpořit prodeje ještě u iPhonu 7.

Čtyřválcový iPhone SE se obnovy hardwaru nedočká, dojde pouze k přidání varianty s úložištěm o kapacitě 128 GB k současným 16 a 64 GB. Dále se pak očekává představení nových modelů iPad, přičemž má být představen i zcela nový bezrámečkový model s úhlopříčkou 10,5 palce. Pravděpodobně mu to ale bude chvíli trvat než se dostane do prodeje, jelikož předchozí informace hovořily až o druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

ale vy to nechápete..veď tá červená farba je práve 7s…

keď môže odstránenie jacku vytvoriť novú generáciu tak prečo by nemohla zmena farby vytvoriť novú „pol-generáciu“ že? :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat