Jak získat nejlepší nabídku neomezeného volání? Vyjednávejte! sponzorovaný článek

Jak získat nejlepší nabídku neomezeného volání? Vyjednávejte! [sponzorovaný článek]
2017-01-30T09:29:59+02:00
• 30. 1. 2017
5

Neomezené volání patři k nejčastějším parametrům, na kterých se při výběru tarifu anebo dokonce operátora díváme. Ne vždy ale najdeme nabídku, která by nás dokázala potěšit se vším všudy. Pokud se také nechcete spokojit s paušálem za 750 korun měsíčně, zkuste z toho díky jednoduchým tipům vybruslit.

Jak získat nejlepší nabídku neomezeného volání

Zasmlouvejte si na prodejně

Levné volání se nerozdává na každém rohu. Někdy si ho zkrátka musíte sami vybojovat. Vyjádření nespokojenosti na pobočce je obvykle první krok. Menší výhružky odchodem jsou pak krokem druhým. Málokterý pracovník riskne to, že by měl na svědomí ztrátu klienta, a proto je možné, že se dřív nebo později rozhodne přistoupit na smlouvání, aby nakonec „vytasil“ tzv. podpultový tarif.

Tyto tarify – neboli neveřejné nabídky – nejsou nabízeny každému, a tak mnoho lidí vůbec neví, že existují. Většinou slouží jako poslední záchrana další spolupráce. S trochou impulzivity si tak můžete přijít na poměrně hezkou nabídku. Jeden z takových odvážlivců, který se nebál dát najevo vlastní názor, dokonce přiznal, že za neomezené volání, SMS a 2 GB dat navíc platí u T-Mobile 300 Kč měsíčně. No, kdo by to nechtěl?

Zřiďte si tarif přes firmu

Pokud máte možnost, neváhejte ji využít. Operátoři s korporacemi a podnikatelskými subjekty poměrně slušně kšeftují do chvíle, než nevymyslí nabídku, která by vyhovovala oběma stranám. Se smlouvou přes firmu si pak zaměstnanec může poměrně slušně polepšit. S paušálem typu volejte neomezeně se lze v některých případech dostat dokonce i pod 200 Kč, což rozhodně stojí za to. A když k tomu přidáte i SMS zdarma nebo bonus v podobě dat navíc, zní to jako ráj.

Podobný firemní tarif navíc údajně může zastřešit více lidí. Třeba zbytek rodiny nebo některé přátele, se kterými provoláte hodiny měsíčně. Pokud tedy možnost firemního paušálu sami nemáte, zkuste se poptat u známých, zda podobnou možnost – třeba za láhev dobrého vína – náhodou nemají. Za dotaz nic nedáte.

Poohlédněte se po jiném operátorovi

Na trhu není jen velká trojka. Najdou se tu i jiní, méně známí „virtuální“ operátoři, kteří, přestože využívají infrastrukturu O2, T-Mobile či Vodafonu, nabízejí i nižší ceny. SAZKA MOBIL má v nabídce Šťastný tarif 337 za podobně zvučných 337 korun. Získáte tím 1000 volných minut, SMS za necelou korunu a 100 MB k dobru.

Ještě výhodněji ale působí +4U Mobile s paušálem +4U medium, který má neomezené volání do vlastní sítě podobně jako SMS. Do dalších sítí pak máte 100 volných minut i SMS, což není vůbec špatné. Ještě lákavější je ale +AU WELL DONE, který vás bude stát 349 Kč, ale zásoba volných minut a zpráv do zbylých sítí se vám zdvojnásobí. Bohužel jsou ale oba tarify bez dat.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Miroslav Maršál

30. 1. 2017, 23:34

Mám (naštěstí) firemní tarif: volání a SMS bez omezení v rámci celé EU, doma 6 GB dat, za hranicemi pak 1 GB. A pak že to nejde.
Takhle si představuji standard pro všechny. Snad se toho brzy dočkáme…

Lukáš Beny Beniač

30. 1. 2017, 19:09

Neomezená volání a SMS do všech sítí a 3Gb dat za 200,- Kč u O2. ????

Jirka Havelka

31. 1. 2017, 17:12

No lze to i za cca 180 peněz.

Vojta Vilímec

30. 1. 2017, 17:24

Přesně, jak píše Petr, na pobočce nemá cenu smlouvat. Dříve se šlo přes infolinku dovolat na tzv. věrnostní oddělení, kde byli pracovníci s dostatečným oprávněním, kteří vám po vyhrožování, že už jste u tohoto operátora 10 let, ale jiný vám nabídl levnější cenu, mohli nabídnout lepší tarif za nízkou cenu, ale to už ani dnes neplatí. Dnes tam zavoláte a oni vám řeknou, ať si k jinému opetátorovi přejdete, že ten vám nic lepšího nenabídne. A rovnou kontaktují toho operátora, aby vám nic výhodného nenabízel a vy jste museli zůstat u toho starého. Jedinou možností je teda firemní tarif a bohužel tuto možnost moc lidí nemá. Ti, kdo ano, tak jsou šťastlivci, protože třeba zaměstnanci olomoucké nemocnice mají neomezené volání jen za 99,- ale tak to chodí.

Petr Štěpánek

30. 1. 2017, 10:28

Z mé zkušenosti nemá smysl smlouvat na pobočce. Většinou tam nemají velká oprávnění něco zajímavého nabídnout. Pokud se dohadovat, tak jedině po telefonu, kde vás přepojí přímo na obchodníka, který umí nabídnout v podstatě cokoliv a jej jen na vás, co dokážete usmlouvat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat