Xiaomi připravuje model Mix Evo

Xiaomi připravuje model Mix Evo
2017-01-26T14:19:23+02:00
• 26. 1. 2017
3

Čínská společnost Xiaomi s největší pravděpodobností pracuje na dalším modelu do série Mix, kde se momentálně nachází pouze jediný model. A to i přes to, že samotný výrobce již v minulosti striktně smetl ze stolu spekulace kolem zmenšené varianty. Dnešní novinka nese název Mix Evo a jeho první specifikace nám právě poodhaluje benchmark Geekbench, který je při testování zaměřen hlavně na použitý procesor.

Nový telefon se starým systémem

Nové zařízení by mohlo pokračovat v šlépějích modelu Mi Mix, avšak s pozměněnou výbavou. Mezi hardwarovými součástkami lze vyhlížet operační paměť RAM o velikosti 4 GB a nejspíš osmijádrový procesor Snapdragon 835 (MSM8998) od Qualcommu. Ten je oproti Snapdragonu 821 v Mi Mix podstatně výkonnější, takže v konečném výsledku zde může vzniknout nějaká návaznost mezi těmito telefony.

Seznam podtrhuje systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Zveřejněný výpis nedává moc velkou představu, ale nepochybně by přišel vhod kompaktnější displej. Více informací se asi objeví v nejbližších dnech či týdnech. Zároveň máme přede dveřmi barcelonský veletrh Mobile World Congress, na který by čínský producent mohl také zavítat.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Richard Fabián

26. 1. 2017, 18:52

Další Xiaomi, chrlí jeden za druhým jako pekárna rohlíky. Takovým tempem, za které se nemusí stydět ani Huawei. Jsem zvědavý jak zvládnou pro ty desítky modelů ročně zvládat podporu SW a jejich slibované týdenní aktualizace….

Karel Čapka

VIP 27. 1. 2017, 16:37

Nezvládnou ani za nic. podle mě na to šeredně doplatí. :(

Vojtěch Kaizr

28. 1. 2017, 19:55

Uz to neni garazovka, jako pred par lety. Xiaomi roste a tim i podpora a komunita, stojici za MIUI updaty. IMHO zvladaji support vsech modelu mnohem lepe, nez kterekoliv jine renomovane znacky mnohem vetsi velikosti.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat