Vernee zlevňuje telefony v obchodě Gearbest až o 1300 Kč sponzorovaný článek

Vernee zlevňuje telefony v obchodě Gearbest až o 1300 Kč [sponzorovaný článek]
2017-01-04T07:47:14+02:00
• 4. 1. 2017

Čínský výrobce smartphonů Vernee, který vznikl vloni, zlevňuje s přivítáním nového roku. Pořizovací cena klesla u všech jejich zařízení. Vybírat můžete z nabídky výkonných telefonů za přijatelné ceny. Více informací naleznete na stránkách prodejce.

Mobily, které dokáží konkurovat těm nejlepším

Prvním akčním telefonem je Vernee Apollo, který byl představen v zimě loňského roku. Získat nadupaný telefon je možné již za 259 amerických dolarů, čili necelých 7000 Kč. Za tyto peníze získáte skvělý telefon, který svojí výbavou se pomalu řadí do vyšší třídy.  V parametrech je například poslední procesor z nabídky MediaTeku Helio X25, který má deset jader a je taktovaný na 2,5 GHz. Nabídka platí pouze na 200 ks.

Vernee Mars je dalším pokračovatelem produktové řady této společnosti. Za slušných 199 USD, čili 5000 Kč získáte telefon, který je až nadpozemsky rychlý. Desetijádrový procesor Helio P10 podporovaný 4 GB operační paměti a k tomu kompletní nabití jen za hodinu.

Starší bratříčci, kteří nejsou k zahození

Dalšími modely k mání je Vernee Apollo Lite a Vernee Thor. Apollo Lite je odlehčená verze současného top modelu Apollo. Disponuje desetijádrovým procesorem Helio X20 a za svůj výkon obdržel skvělých necelých 90 tisíc bodů v benchmarkovém testu Antutu. Jeho cena je nyní 180 USD, čili necelých 5000 Kč.

A nakonec tu máme posledního člena mobilního spektra a tím je kompaktní 5″ Thor, který překvapuje svojí výdrží baterie a skvělým poměrem cena/výkon. Tomuto modelu bude letos na jaře již rok, ale ve své cenové třídě stále nemá konkurenci, která by se mu vyrovnala. Nyní si tohoto „germánského boha“ můžete pořídit za 3000 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat