Vector Watch definitivně končí, nyní patří konkurenčnímu Fitbitu

Vector Watch definitivně končí, nyní patří konkurenčnímu Fitbitu
2017-01-11T07:00:58+02:00
• 11. 1. 2017

Fitbit opět hýbe trhem, neboť odkoupil svého dalšího konkurenta. Již minulý měsíc, stejnojmenný výrobce hodinek, získal konkurenční Pebble, což pochopitelně pobouřilo hned několik zákazníků. Naštěstí ale Pebble bude i nadále své modely podporovat aktualizacemi, aspoň částečně. Nicméně, nyní se Fitbit rozhodl odkoupit společnost sídlící ve Velké Británii, kterou je Vector Watch. Jedná se o velmi mladou firmu, neboť byla založena teprve v roce 2015.

Vector Watch je znám především díky skvěle vypadajícím hodinkám, mezi které například patří Vector Luna či Vector Meridian. Tyto modely nabízely monochromatický displej, konstrukci z nerezové oceli, impozantní výdrž baterie (až 30 dní na jedno nabití), a hlavně kompatibilitu se všemi operačními systémy – Android, Windows Phone či iOS. Dostupné byly hned v několika barvách a disponovaly voděodolností až do 50ti metrů.

Ve svém blogu společnost prohlásila, že její „hodinková“ divize bude i nadále fungovat, tak jako doposud – až na to, že se uživatelé nedočkají žádných softwarových aktualizací, tedy prozatím. Dobrou zprávou však je, že i nadále mají veškerá zařízení platnou záruku. Cena, kterou za kterou Fitbit odkoupil Vector Watch, nebyla dosud zveřejněna. Jedno je tedy jasné – dalších hodinek od Vectoru se již v budoucnu nedočkáme, aktuální tým se tak připojí k vývoji Fitbitu.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat